У Луцьку подорожчає тепло. ВІДЕО

3
3
У Луцьку подорожчає  тепло. ВІДЕО
Лучани платитимуть більше за теплопостачання.

Про це заявила очільниця ДКП "Луцьктепло" Валентина Малютіна, йдеться у сюжеті 12 каналу.

За її словами, найближчими місяцями тариф доведеться скоригувати, оскільки зросте вартість газу.

"Буде ріст ціни газу для населення, всі ми це чуємо, орієнтовно на 23 відсотки, до 25. Ну і, відповідно, буде коригування тарифів, очевидно. Оскільки на себе ці витрати підприємство взяти не може", - зазначила Валентина Малютіна.

На "Луцьктеплі" наразі складна ситуація. Двадцять мільйонів гривень досі не повернула держава за субсидії. Проте, вдвічі більшу суму боргують самі ж лучани.

"В цьому міжсезонні заборгованість споживачів критична. 40 мільйонів боргу мають тільки безпосередньо споживачі населення. 40 мільйонів. Цифра фактично за весь період не знижується. Коли у минулому міжсезонні борг споживачів був на рівні 16 мільйонів, після цього опалювального сезону - 40. Тобто, цифра критична і значна", - додала Директорка ДКП "Луцьктепло".

Через нестачу фінансів на самому "Луцьктеплі" проблеми з виплатою зпробітної платні. Досі серпневу зарплату працівникам не видали, попри те, що вже майже жовтень. Тож керівниця закликала лучан погасити борги, оскільки від цього залежить, як працюватиме підприємство.

Наразі "Луцьктепло" готується до нового опалювального сезону. По місту завершують роботи із заміни тепломереж. За словами Малютіної, у першу чергу роботи здійснюватимуть біля тих будинків, де у людей найменше боргів за послуги "Луцьктепла".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- не тепло дорожчає!!!
Відповісти
платите, бараны, платите.
я за то, чтобы еще больше повысить цену на газ.
и еще.
и еще.
клизму - по самые гланды в безмозглые кастрюленосные головы.
Відповісти
Спасибi!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні