Депутат пропонує створити у Луцьку агенцію з підтримки інвестицій

0
-11
Депутат пропонує створити у Луцьку агенцію з підтримки інвестицій
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський пропонує створити у Луцьку агенцію з підтримки внутрішніх та зовнішніх інвестицій.

Таку думку 21 вересня він озвучив в ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд. LIVE", - пише ІА Конкурент.

"Це має бути організація, яка була би посередником між інвестором та владою. Там мають працювати фахівці. Організація має працювати за простою моделлю: якщо у мене є пропозиція, то я приношу в цю організацію. Водночас, якщо я маю пропозицію по попиту, я теж йду в агенцію. Умовно кажучи, це виглядало би так: хтось має аграрний чи промисловий майданчик, але немає інвестицій, щоб його використовувати. Людина подає заявку в агенцію, і вона шукає на міжнародному рівні інвестора і, можливо, має свій відсоток за організацію цього процесу", - зазначив депутат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні