--> У Львів – за досвідом: лучани дізнавалися, як привабити інвесторів у місто. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Львів – за досвідом: лучани дізнавалися, як привабити інвесторів у місто. ФОТО

2
-3
У Львів  – за досвідом: лучани дізнавалися, як привабити інвесторів у місто. ФОТО
Інвестиції – це не просто економічний термін, а нові робочі місця, заможні жителі та розвиток міста. Ось чому їх так потребує Луцьк.

Зрозуміло, що залучати інвесторів непросто. Але є багато міст, яким успішно вдалося це зробити. Серед них – сусідній Львів, який відвідав співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Михайло Наход, щоб перейняти досвід залучення інвестицій та вивчити, як працюють органи влади з обслуговування інвесторів. Про це повідомляє Конкурент.

У Львівській міській раді співзасновник «СВІДОМИХ» зустрівся з начальником управління інвестицій та проєктів Романом Старецьким, представницями державної установи «UkraineInvest - Ukraine Investment Promotion Office» у Західній Україні Ольгою Сивак та «EBA Lviv-Western Ukrainian Office of The European Business Association» Мар’яною Луцишин. На зустрічі вони обговорили особливості залучення іноземних інвесторів у місті.

Також Михайло Наход відвідав новостворене КП «Центр підтримки підприємництва» Львівської міської ради, щоб зрозуміти механізми його роботи з підприємцями-початківцями.

Ще одна зустріч була з начальником управління інвестиційної політики Львівської ОДА Романом Матисом. На ній обговорили ефективність співпраці місцевих органів влади та інших установ з інвесторами.

Участь у зустрічах взяла і депутат Луцької міської ради Алла Надточій, яка часто долучається до проєктів та заходів Громадянського Руху «СВІДОМІ».

Чому Луцьку потрібні інвестиції? Все просто: це гроші. Гроші, на які будуть створені нові робочі місця, де працюватимуть мешканці міста. Це гроші, які у вигляді податків збагачуватимуть міський бюджет, а це і рівні дороги, і покращення роботи медичних закладів, і новий комфортний громадський транспорт. Ланцюжок можна продовжувати. А головні у ньому – лучани, тому що саме на них працюватимуть ці гроші.

Команда «СВІДОМИХ» працює для лучан, тож не дарма одна із її стратегічних цілей така глобальна і довгострокова – зробити обласний центр Волині привабливим для інвестора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раз не знають,як залучити,тоді для чого протирають штани і отримують зарплати, і захмарні преміальні?
Відповісти
Львів така сама діра як і Луцьк
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні