--> Міська рада проситиме 15 мільйонів на воду для лучан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Міська рада проситиме 15 мільйонів на воду для лучан

0
1
Міська рада проситиме 15 мільйонів на воду для лучан
Комунальному підприємству «Луцькводоканал» не вистачає 15 млн грн, аби ввести в експлуатацію модернізовану технічну систему станції підготовки води до міського водозабору.

Про це йшлося 19 вересня під час засідання постійної комісії Луцькради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Депутат Павло Данильчук розповів, що недавно побував на комунальному підприємстві.

Там йому розповіли, що ще кілька років тому подавали в ОДА пропозиції щодо звернення для дофінансування проекту у рамках ДФРР, однак тоді пропозиція «зависла».

«У нас свого часу виділили величезні кошти на модернізацію технічної системи станції підготовки вводи до міського водозабору, яка забезпечує 2/3 мешканців нашого міста», - нагадав депутат. Мовляв, на підприємстві вже стоїть сучасне обладнання, та аби запустити систему, не вистачає 15 млн грн.

Тому Данильчук запропонував від комісії звернутися до ОДА, аби там розповіли, чи подавали проект «Луцькводканалу» на отримання державних коштів.

«Для державного бюджету 15 млн грн - це ніщо, а для нас це покращення якості води для 2/3 населення Луцька», - наголосив депутат.

Його колега Тарас Шляхтич запропонував звернутися із до департаменту економіки Луцькради, щоб вони теж підготували пропозиції до ДФРР, аби проект можна було реалізувати принаймні наступного року.

Таким чином, члени комісії звернуться до обох структур із проханням посприяти завершенню проекту модернізації системи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні