З'явилися унікальні фото будинку розпусти ХІХ століття. ФОТО 18+

0
-3
З'явилися унікальні фото будинку розпусти ХІХ століття. ФОТО 18+
З'явилися старовинні фото дам легкої поведінки з борделю у Пенсильванії.

Фото довго лежали в старій шафі і лежали вони без діла, - пише Аrtefact.

Але десять років тому на одній з антикварних ярмарків у Каліфорнії їх придбав куратор виставок Роберт Джонсон, і нещодавно ці фотографії вийшли у вигляді фотоальбому у видавництві Glitterati Editions.

За допомогою місцевого історика Джорджа Мейзера IX, якому і присвячена ця книга вдалося визначити, що автором всіх фотографій був комерційний фотограф Вільям Голдман. Голдман робив ці знімки “для себе”, за домовленістю з моделями, в студії або в борделі, клієнтом якого був багато років.

У знайденій колекції – сотні фотографій, на яких можна побачити мешканок борделю. Вони не проти були позувати фотографу, зображуючи сцени зі свого повсякденного життя – будь то гігієнічні процедури, читання газети або причепурювання перед зустріччю з клієнтом.

На одному зі знімків зображена жінка, яка читає газету з назвою Reading Eagle, датовану серпнем 1892 року. Це допомогло Джонсону з’ясувати, що бордель знаходився в невеликому містечку Редінг в Пенсільванії і господинею його була мати-одиначка Сел Ширер.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні