Відома акторка вперше вийшла на зв'язок після скандалу з російською мовою

0
Відома акторка вперше вийшла на зв'язок після скандалу з російською мовою
Ведуча "найпатріотичнішого" шоу Ксенія Мішина записала подкаст російською мовою. Вона передбачила хейт і закрила коментарі, а тепер ніяк не реагує на критику.

Про це пише 24 канал.

Ксенія Мішина вийшла на зв'язок після скандалу
Ксенія Мішина показала, як займається в залі, робить присідання. Згодом розповіла, що повертається з Анталії у "рідні краї". Тобто, вона продовжила робити контент, який був і раніше.

"Починаємо день зі спорту. Далі сьогодні — довга дорога", – розповіла Мішина.

Вочевидь, акторка вирішила не згадувати про скандальний подкаст. Це не дивно, адже користувачі навіть не мали можливості прокоментувати відео ні в інстаграмі, ні в ютубі. Складається враження, що Мішина вдає, наче нічого не сталося.

Детальніше про скандал
Під час відпочинку на Балі Ксенія Мішина доєдналась до запису подкасту з фітнес-тренером Сергієм Пилькевичем. Він українець, який живе за кордоном. Відео з акторкою має англомовну назву, а в анонсі проскакують цитати акторки англійською. Але насправді вся розмова ведеться російською мовою.

Мережу обурило відео з акторкою, адже з початку повномасштабного вторгнення вона перейшла на українську. Ба більше, зараз вона є ведучою телешоу "Я люблю Україну", яке канал називає "найпатріотичнішим шоу країни".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні