Розбив фару та планшет: відкрили «кримінал» на водія-дебошира

0
3
Розбив фару та планшет: відкрили «кримінал» на водія-дебошира
Волинські поліцейські відкрили кримінальне провадження щодо водія, який напав на патрульних та пошкодив службову техніку.

Наразі ухвалами Ковельського міськрайонного суду призначено судово-медичні експертизи, аби встановити характер та тяжкості завданих патрульним ушкоджень, - пише "Район. Ковель".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екіпаж ковельських патрульних прибув на вулицю Мічурина за викликом про погрозу фізичною розправою. Однак опрацювати це повідомлення їм не вдалось: біля будинку № 2 до полісменів підійшов невідомий чоловік з ознаками сп’яніння. Він почав безпідставно чіплятись, провокувати і заважати інспекторам виконувати службові обов’язки.

Патрульні неодноразово попередили його про відповідальність, однак це не діяло, тож при спробі затримання чоловік завдав тілесних ушкоджень поліцейським, а також розбив екран службового планшета і пошкодив задню фару службового автомобіля.

Проти п’яного хулігана поліцією відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 342 КК України. Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків – карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, чи позбавленням волі на строк до двох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні