У Ковелі п’яний чоловік напав на патрульних

1
-4
У Ковелі п’яний чоловік напав на патрульних
У Ковелі п’яний чоловік напав на патрульних.

9 вересня близько 18 години, екіпаж ковельських патрульних прибув на виклик «погроза фізичною розправою» по вулиці Мічурина, – інформує прес-служба патрульної поліції області.

Однак опрацювати повідомлення їм не вдалось: до полісменів підійшов невідомий чоловік з ознаками сп’яніння, почав безпідставно чіплятись, провокувати і заважати інспекторам виконувати службові обов’язки.

При цьому особа виражалась нецензурною лайкою та погрожувала фізичною розправою.

Патрульні неодноразово попередили його про відповідальність, однак це не діяло, тож при спробі затримання чоловік завдав тілесних ушкоджень поліцейським, а також розбив екран службового планшета і пошкодив задню фару службового автомобіля.

Про інцидент повідомили службу 102, на місце прибула слідчо-оперативна група.

Зловмисника патрульні затримали й доставили у відділок поліції, де оформили 2 протоколи.

Що ж до нанесення ушкоджень інспекторам, то цією подією далі займається слідчо-оперативна група. А 39-річному ковельчанину загрожує кримінальна відповідальність.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бидло з пузом в 39 років! Герой бля
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні