Вчителька принизила учня, бо його батьки не здали гроші на парту, - луцький активіст

9
4
Вчителька принизила учня, бо його батьки не здали гроші на парту, - луцький активіст
Луцький активіст стверджує, що вчителька учня, якого посадили за, нібито, непридатну для навчання парту, зізналася в тому, що принижувала школяра.

Про це луцький активіст Володимир Бут-Гусаїм написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Нагадаємо, луцький активіст Володимир Бут-Гусаїм на своїй сторінці у «Фейсбук» написав, що у школі села Рудка-Козинська Рожищенської районної ради Волинської області класний керівник вимагала гроші у багатодітної матері учня класу. За словами Володимира, матір таких грошей не мала, а тому нині її син єдиний з класу змушений сидіти за старою непридатною для навчання партою.

"Класний керівник Станіслава підтвердила, що просила гроші на реставрацію парти 300 гривень. Вона також підтвердила, що принизила його перед всім класом, бо він не здав гроші і буде сидіти за партою де шкодить одяг", - йдеться в дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Скандал у волинській школі: директорка прокоментувала конфлікт із партами

Володимир стверджує, що сьогодні під час уроків школяр досі сидів за "неготовою партою".

"Односельчани підтвердили що класний керівник неодноразово принижувала перед всім класом і інших дітей, тому сьогодні вони вчаться в іншій сільській школі. Також із слів викладачів при присутності районної адміністрації вияснили, що на дану школу практично не виділяють державні кошти", - додає активіст.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кажуть що чурбан бреше
Відповісти
Люди схаменіться!!!!! Держава взагалі не виділяє кошти на школи!!!!!! І якщо вчитель попросив батьків допомогти зробити парти для їх дітей то не потрібно з цього робити такий скандал!!!! Гроші ніхто невитягував силою!!!!!! В цій школі я колись явилась, ніхто дітей там непринижує, оцінки справедливі, вчителі хороші!!!!!
Відповісти
Нехай спочатку мама учня розкаже, як вона з чоловіком вдома принижує своїх дітей. Там постійно тих дітей матюкають і заставляють з раннього віку тяжко працювати.
Відповісти
То виявляється що парта таки є. Тепер Бут-Гусаїм збирає гроші на що? І чому пан Володимир не пише, що у дитини повна сім’я, тобто є мама з татом? Чому вся інформація з боку активіста викривлена?
Відповісти
Те що робиться в школах Жахає всі ці псевдореформи і вакханалія псевдопедагогів вже всіх втомила...набирають в школу невідповідальних і хамовитих "вчителів" та ставлять таких же директорів....вже незнаєш сквльки потрібно грошей в школу требують..репетиторів навязують...!!!Просто жах
Відповісти
Все там віділяється і гроші на ремонт і на підручники.просто все залежить від директора школи.якщо добивається то все є.а якщо мовчить гроші в кінці року чиновники освіти ділять між собою як премії . Ну звичайно той дирктор що вимагав з батьків гроші також получає в кінці року премію і немалу.
Відповісти
Хай той активіст бєшаний в Луцьку по школах пошариться!!
І гроші на операції діткам збирає, тільки не на свою картку!!
БЕЗСОВІСНИЙ БРЕХУН!!
Відповісти
Краще мама прокоментувала б як тато ображає дитину вдома,так матюкає і кричить,що люди жахаються.Тут стресу нема.
Відповісти
Добре собі активіст прилаштувався.От картка.Перераховуйте гроші.А він їх використає собі на море.Вперед перераховуйте.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні