На Волині збирають кошти на парту для школяра, брат якого воює в АТО

6
21
На Волині збирають кошти на парту для школяра, брат якого воює в АТО
Луцький активіст закликає допомогти коштами родині, яка не має грошей на нову парту для сина.

«Прикро що освіта так і не змінюється в нашій державі», – написав Володимир Бут-Гусаїм на своїй сторінці у «Фейсбук».

До чоловіка звернулася мати, яка виховує 5 дітей, де старший син вже 3 роки на передовій, захищає Україну.

Перед початком навчального року в Загальноосвітній школі І-ІІ ступеня села Рудка-Козинська Рожищенської районної ради Волинської області, класний керівник Плоцидим Марія Іванівна подзвонила до пані Стащук Олени і просила 300 гривень на нові парти для класу, де навчається її син Станіслав.

Мати відповіла їй, що не в змозі дати грошей, так як вона тільки після операції, та лікувала свого старшого сина Владислава (зараз він перебуває на Сході України).

Та не зважаючи на це, ні класний керівник, ні директор закладу Остапчук Лариса Миколаївна, не зрозуміли становище матері. А тому її син залишився на сьогоднішній день сидіти за непридатною для навчання партою. Він такий єдиний у своєму класі, бо усі інші сидять за новенькими партами.

«Давайте всі разом допоможемо купити найкращу парту для хлопця, аби хоч якось віддячити матері, яка виховала сина Владислава, котрий вже 3 роки захищає нас на Сході України», – зазначає активіст.

РЕКВІЗИТИ: 5168 7422 1105 8023 ПриватБанк, Володимир Бут-Гусаїм, деталі за телефоном: 0666692557
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цю статтю потрібно відправити в обласний відділ освіти. Нехай займаються керівником та директором. Велике прохання, до тих хто може це зробити, зробіть, будь ласка. Це вибрики керівництва школи, тому що парта не може коштувати 300 грн.
Відповісти
Невже ми зовсім подуріли?! Ні директор школи, ні вчитель не подумали про дитину, як їй іти на уроки і сидіти за старою партою?! А де ж підхід до дитини і НУШ?! Це не є проблемою яку не можна вирішити без участі громадськості, лише трохи серця і доброти та бажання допомогти. Байдужі та черстві...
Відповісти
Так, в новинах пишуть: збирає на парту невистачяє грошей, а написати про те як збирають на операція дитини, яка в поганому стані, і невистачяє грошей непотрібно ?!!!
Відповісти
Людська байдужість, освіта за рахунок коштів батьків. Невже інші не знають про труднощі цієї родини. Директор і класний керівник вражають своїм відношенням до цієї проблеми.
Відповісти
Необхідно звільнити директора і класного керівника за дискримінацію дитини в класі.
Відповісти
ДО УВАГИ читачів публікації, яка вийшла 13.09.2018 року на інтернет ресурсі V24 “На Волині збирають кошти на парту для школяра, брат якого воює в АТО»:
Повідомляю, що закупівля нових парт для семи учнів сьомого класу Рудко-Козинської ЗОШ за кошти батьків не проводилась. На даний момент усі шість парт, якими користуються учні були оновлені (фото додано на моїй сторінці у мережі Фейсбук).
Тому закликаю усіх свідомих читачів не здійснювати перерахунок коштів на особистий розрахунковий рахунок Володимира Андрійовича Бут-Гусаїма № 5168742211058023 у ПАТ «ПРИВАТБАНК», який на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук розмістив заклик про збір коштів для купівлі парти учню. Недостовірність поданої ним інформації підтвердилась у письмовій заяві матері учня, який пожалівся їй про психологічний тиск зі сторони класного керівника.
За наслідками письмової скарги матері від 14.09.2018 р. розпочато внутрішнє розслідування, яке має на меті об’єктивно вивчити ситуацію та захистити права дитини, які є основоположними у навчальному процесі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні