На Волині чоловік незаконно ввозив в Україну «бляхи» та нелегалів

1
3
На Волині чоловік незаконно ввозив в Україну «бляхи» та нелегалів
Мешканець села Запілля Любомльського району незаконно ввозив на територію України авто на іноземній реєстрації та переправляв людей через кордон.

Слідчі оголосили 36-річному жителю Любомльського району про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч. 1, ч.2 ст.332 та ч.1, ч.3, ч.4 ст .358, - повідомляють у прес-службі Волинської поліції.

Поліцейські спільно з співробітниками Служби безпеки України та Державної прикордонної служби встановили, що 36-річний мешканець села Запілля, користуючись підробленими штампами прикордонної та митної служб, організував незаконне ввезення на територію України транспортних засобів на іноземній реєстрації та незаконного переправлення осіб через державний кордон України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друг гаріка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні