Польські фермери тимчасово розблокують рух через один із пунктів пропуску

0
Польські фермери тимчасово розблокують рух через один із пунктів пропуску
Польські фермери, які блокують рух вантажівок до пунктів пропуску на кордоні з Україною, можуть тимчасово розблокувати ПП «Краківець» до 13 березня.

Про це вчора в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко.

«Сьогодні вночі від польської сторони ми отримали інформацію, що польські фермери начебто вирішили припинити тимчасове блокування руху у напрямку пункту пропуску «Краківець», і ... це може тривати до 13 числа (Ред. – березня)», – зазначив речник ДПСУ.

Демченко зазначив, що станом на 9 березня в чергах на кордоні з Польщею перебуває 2300 вантажівок на всіх напрямках, найбільше – навпроти ПП «Краківець» та «Ягодин».

«Найскладніша ситуація у напрямку пунктів пропуску «Ягодин» та «Шегині». Фактично, там польські фермери не пропускають вантажівки, які їдуть у бік Польщі, – нульові показники, до прикладу, за минулий день. На виїзд із Польщі в бік України у напрямку «Ягодина» перетнуло десь близько 70 вантажних засобів, і у напрямку пункту пропуску «Шегині» – близько 20», – сказав речник Державної прикордонної служби України.

Андрій Демченко наголосив, що легкові автомобілі, автобуси перетинають кордон безперешкодно в обох напрямках.

За словами речника, ДПСУ фіксує прибуття в українські пункти пропуску гуманітарних та інших вантажів для України, але важко достеменно говорити про те, чи їх безперешкодно пропускають блокувальники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні