Шацька райлікарня отримала сучасне обладнання від клієнтів ПриватБанку*

0
5
Шацька райлікарня отримала сучасне обладнання від клієнтів ПриватБанку*
Завдяки Всеукраїнському благодійному фонду «Допомагати просто!» клієнти ПриватБанку продовжують робити добрі справи. З допомоги внесків користувачів вдалося придбати сучасну техніку для Шацької районної лікарні.

У вівторок, 28 серпня, директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко відвідав медзаклад.

Небайдужим клієнтам вдалося зібрати 486 тисяч для Шацької районної лікарні. Зокрема було придбано обладнання:

Гематологічний аналізатор – прилад для вивчення клітин крові. Завдяки повній автоматизації дозволяє з високою точністю обробляти зразки крові та пришвидшити визначення діагнозу.



Лічильник лейкоцитарної формули крові – пристрій для підрахунку елементів крові, визначення лейкоцитарної формули, кількості еритроциті, тощо.




Також у лабораторії з’явився напівавтоматичний біохімічний аналізатор для визначення біохімічних речовин у крові.
Для дитячого відділення було придбано ваги для новонароджених малюків та ростоміри.




Як зазначає Юрій Войтенко це ще не усе обладнання, яке отримає лікарня. Наступними у медзаклад поставлять високоточний аналізатор електролітів та комплект реагентів для нього.



«Ми розуміємо, що ефективне лікування неможливе без точної діагностики. Тому фонд «Допомагати просто!» з радістю дарує це обладнання в надії, що медики врятують не одне життя», - каже директор.

Додамо, що Шацька районна лікарня – медзаклад, який обслуговує жителів курортного району. Пацієнтів тут достатньо, а тому якісне діагностичне обладнання є дуже необхідним.

Наприкінці директор регіонального управління ще раз наголосив, що нічого не вийшло би без клієнтів ПриватБанку.

«Тільки за півроку обсяг допомоги фонду склав 16 мільйонів гривень, і клієнти й надалі продовжують перераховувати кошти на благодійність. На Волині медичні заклади отримали обладнання на суму 2.5 мільйони гривень. Ми побували у Луцькому пологовому та обласній дитячий лікарні. Цей візит залишив багато приємних вражень. Попереду ще багато добрих справ, які ми готові робити завдяки клієнтам ПриватБанку», - резюмує Войтенко.

Зауважимо, що благодійні внески можна здійснити на сайті фонду blago.pb.ua, у Приват24, або ж у будь-якому банкоматі чи терміналі ПриватБанку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні