«ПриватБанк» виплатить українцям 6600 гривень: хто отримає

0
«ПриватБанк» виплатить українцям 6600 гривень: хто отримає
ПриватБанк роздає українцям фінансову допомогу від міжнародної гуманітарної організації CARE через PrivatMoney. Розмір допомоги складає 6600 грн та виплачується одним платежем.

Про це повідомляє Обозреватель.

Допомогу отримають внутрішньо переміщені особи, які тимчасово проживають та зареєстровані у певних CARE громадах Івано-Франківської, Вінницької та Одеської областей.

Обов'язковою умовою відбору була приналежність осіб до однієї з категорій уразливості, серед яких багатодітні сім'ї (троє та більше дітей віком до 18 років, люди з інвалідністю (I-II групи), неповні сім'ї (у яких один дорослий самостійно утримується та піклується про дитину чи дітей), люди старше 60 років, сім'ї, члени яких мають хронічні захворювання та сім'ї з вагітними жінками та жінками, що годують, були змушені змінити місце проживання, але не мають вищезгаданих критеріїв вразливості.

Підтримка за програмою CARE передбачена на три місяці, розмір допомоги на одного члена сім'ї становитиме 2220 грн на місяць, проте вся сума виплачуватиметься одним платежем: 6660 грн на кожного члена сім'ї. Виплата допомоги здійснюватиметься через платіжну систему PrivatMoney. Кошти будуть автоматично переказані на банківську картку бенефіціара.

Якщо у отримувача немає зареєстрованої банківської картки або під час реєстрації неправильно вказано її реквізити, він отримує SMS з контрольним номером переказу PrivatMoney. За цим номером грошову допомогу через платіжну систему PrivatMoney можна буде отримати на картку ПриватБанку в Приват24, терміналах самообслуговування, банкоматі, відділенні ПриватБанку або за телефоном 3700.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні