У Луцьку водонапірна вежа – в аварійному стані

0
2
У Луцьку водонапірна вежа – в аварійному стані
Дозвіл на списання водонапірної вежі, яка руйнується та становить загрозу для лучан, ухвалюватимуть депутати міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань комунального майна та приватизації 27 серпня, – пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко поінформувала, що просять дозволити списати з балансу КП «Парки та сквери міста Луцька» шляхом ліквідації водонапірну башту, 1960 року введення в експлуатацію, первісною вартістю 924,11 гривні, залишковою вартістю (ліквідаційна вартість) 698,39 гривні, що перебуває в непридатному технічному стані.

Зі слів посадовця, є звіт про стан конструкції: вона не використовується, а для реконструкції башти довелося б підключати її до централізованої системи, або ж робити повну реставрацію та встановлювати насоси.

Зараз конструкція руйнується, від вітру з даху падає шифер. Вежу підмила вода, тож невідомо, чи вона не впаде.

Розібрати конструкцію КП «Парки та сквери міста Луцька» обіцяє власними силами. Наразі дах башти руйнується, шматки покрівлі вітер відносить до будівлі дитсадка поряд.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні