У Бельгії знайшли дві тонни кокаїну з логотипом партії Путіна

1
10
У Бельгії знайшли дві тонни кокаїну з логотипом партії Путіна
Федеральна поліція Бельгії виявила партію кокаїну, упакованого в пакунки з зображенням логотипу "Єдиної Росії": ведмедем та написом "Єдина Росія".

Кокаїн загальною вагою у дві тонни, розфасований у 1900 пакунків, виявили серед вантажу будівельних матеріалів на борту судна, яке прибуло в бельгійський порт Гент з Бразилії, - повідомляє ВВС Україна.

Вартість такої партії наркотиків може сягати 100 млн євро.

У "Єдиній Росії" Російській службі Бі-бі-сі повідомили, що "з гумором поставилися до цієї новини".

Бельгійське видання Het Laatste Nieuws повідомило, що наркотики вилучили в четвер і вже знищили.

"Це найбільше вилучення наркотиків в порту Гента. Це була кумедна та весела знахідка для наших співробітників. І злочинці-контрабандисти також втратили мільйонний прибуток", - заявив журналістам представник федеральної судової поліції у Східній Фландрії.

На відеозапис, який в інтернеті поширили декілька бельгійських телеканалів, звернуло увагу російське видання Радіо Свобода.

На відео офіційні представники бельгійської влади демонструють пакунки, загорнуті в целофан з паперовою обкладинкою, на якій зображені ведмідь у кольорах російського прапору і напис "Єдина Росія" кирилицею.

Прес-служба центрального комісаріату федеральної поліції Бельгії підтвердила Російській службі Бі-бі-сі автентичність відеозапису, але відмовилася повідомити деталі та прокоментувати хід розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де докази, де фото? Написати щозавгодно можна!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні