Ранці та канцелярія: «СКФ Україна» дарували першокласникам шкільне приладдя*

0
6
Ранці та канцелярія: «СКФ Україна» дарували першокласникам шкільне приладдя*
Кольорова канцелярія, яскраві ранці, а головне приємні емоції подарували для першокласників - дітей, батьки яких загинули в АТО, та з сімей луцьких бійців учасників АТО.

У вівторок, 21 серпня, у Палаці культури «Просвіта» відбулась соціальна акція «Скоро до школи».

П’ятий рік поспіль ПрАТ «СКФ Україна» є постійним другом та соціальним партнером акції. У 2014 році ідею дарувати діткам шкільне приладдя запровадив покійний мер Микола Романюк.

Як розповідає директор «СКФ Україна» Володимир Цибульський, що цьогоріч для 76 маленьких лучан було придбано приладдя на суму 100 тисяч гривень.



«Цей проект для «СКФ Україна» став традиційним. На захід ми запросили 50 дітей першокласників, 11 дітей батьки, яких загинули у зоні АТО та 15 дітей учасників бойових дій на Сході. Сьогоднішній день є особливим для першачків, адже незабаром вони переступлять шкільний поріг. Щоразу я постійно нагадую, що така акція була ініціативою Миколи Ярославовича. Ми плануємо і надалі організовувати подібні заходи для дітей», - розповідає директор підприємства.

На свято також був запрошений директор з виробництва ПрАТ «СКФ Україна» Норберт Штрунк. Чоловік розповів, що йому особливо приємно відвідати захід, адже його наймолодший внук також цьогоріч іде у перший клас.



«Рік тому я вперше відвідав це свято, мені особливо приємно знову брати участь у такій хорошій справі. Подобається, що наше підприємство може підтримати діток. Перше вересня відповідальність для усієї родини. Я дуже надіюсь, що наші діти отримають гідну освіту та залишаться працювати в Україні», - ділиться Норберт.



Додамо, що кожного року напередодні першого вересня та Дня Святого Миколая діти відчувають турботу і увагу від відповідального підприємства. За цей час проведено багато благодійних справ та свят для дітей. Важливими і цінними подарунками тішить щороку діток ПрАТ «СКФ Україна».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні