--> У луцькому парку - небезпечний міст. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому парку - небезпечний міст. ФОТО

0
0
У луцькому парку - небезпечний міст. ФОТО
У Центральному парку в Луцьку один із мостів - без огорожі. На ньому почали проводити ремонтні роботи, проте міст не огородили.

"Прийшли в четвер (9 серпня - ред.) в парк імені Лесі Українки побігати з малим на біговелі. Ну і наткнулась на одну з небезпек - на півкруглому містку біля входу в зоопарк була відсутня огорожа. Тобто перила є - вище голови дитини, а огорожі нема, не вистачає лише трампліна для ефектних стрибків в воду", - пише Ярослава Колодій на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, на місці помітно, що проводиться реконструкція - огорожу спиляли, а прохід на міст не перекрили.

"Я подзвонила на гарячу лінію міста, де мене довго випитували, шо на мою думку треба зробити з містком, бо слів «убезпечити для пішоходів» їм було мало. Окрім того номер зареєстрованого звернення не дали, мотивуваши тим, шо «програма реєструє їх зранку, зранку подзвоніть, спитаєте». Зранку, звісно ж, мені такої інформації не надали, і хто відповідальний за цю ділянку роботи - теж. Сказали «Управління жкг, відділ благоустрою». Ну і термін виконання - 7 днів. Тобто тиждень собі падайте, люди дорогенькі", - стверджує жінка.

Надалі лучанку перенаправили до КП «Парки та сквери м. Луцька», де, за її словами, також не пояснили, хто може допомогти із проблемою.

"І от сьогодні, в понеділок, приходимо ми з малим до мосту і бачимо на ньому стрічку, яка ніби має когось убезпечити. Міст не перекритий, просто натягнута стрічка, яку мій малий скоріше розцінить як фінішну, яку треба перервати", - з іронією зазначає авторка посту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні