Лучани кличуть комунальників на ковзанку. ФОТО

1
13
Лучани  кличуть комунальників на ковзанку. ФОТО
У Луцьку працівників та керівництво житлово-комунального господарства та зокрема ЖЕКу №3 мешканці міста запрошують на льодову ковзанку, що утворилася на вулиці Клима Савура на пішохідній дорозі. Лучани масово скаржаться на непосипані доріжки.

Про це пише лучанка Наташа Форманюк у "Фейсбуці".

"Щиро, від усього серця, запрошуємо представників, працівників та адміністрацію ЖКГ Луцька та ЖЕКу №3 на льодовий кілометр мужності, сміливості та граціозності, що на вулиці Клима Савура (маршрут від 5 школи і аж до Задворецької)", – йдеться у дописі.

Жінка у зверненні до комунальників додає іронії: "Приходьте, обіцяємо незабутні враження, нові акробатичні вихиляси в рамках фігурного катання, а ще, можливо, хтось відкриє для себе незнайомі "еротичні позиції" у стилі "ластівка у піке", "будь, як пінгвін" і багато інших. Партнерів "по бізнесу" прохання приєднатися".

Під своїм дописом лучанка опублікувала фото, де видно, що прохідна частина покрита льодом, що може нести небезпеку травматизму для пішоходів.

Її допис коментують інші жителі міста, які також висловлюють обурення через те, що комунальні служби не працюють належним чином – не посипають вулиць.

Зокрема, на вулицях Гнатюка, Писаревського, біля шкіл №22 і №14, на вулиці Саперів, у дворі на Львівській, 63,на Пушкіна, Грушевського, Федорова – поблизу жеку№11, на проспекті Соборності, Перемоги.

Люди масово нарікають на небезпечні умови на вулицях міста.

"Можна вбитися", – пишуть лучани.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба дати Полішуку 500% премії
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні