На Волині комунальники зрізали дерева на кладовищі і потрощили пам'ятники. ФОТО

0
8
На Волині комунальники зрізали дерева на кладовищі і потрощили пам'ятники. ФОТО
У Ківерцях комунальники зрізали дерева на кладовищі та потрощили пам'ятники, повалили хрести, залишили гори гілля на гробницях.

Про це пише Район.Ківерці.

Жителька Ківерець Даша Захарчук каже, коли прийшла на старе кладовище була просто шокована роботою комунальників. На думку жінки, їх праця перетворилася на справжнісінький вандалізм.

«Сьогодні були на старому кладовищі і обурені роботою наших комунальників, які аби як порізали дерева і покидали їх на пам‘ятники, хрести, гробниці. Це просто жах. Побиті пам‘ятники, погнуті хрести, 1,5-метрові завали на гробницях, оградки на дорозі, вивернуті хрести. Це те, що нас зустріло на кладовищі», – каже жінка.



Не задоволені роботою комунальних працівників й інші жителі Ківерець. Ківерчанка Яна каже, на вулиці Соборності, де вона працює, зрізане гілля не прибирають вже два тижні.

«Листя летить як не в обличчя, то в офіс. Гниє вже другий тиждень. Їздять тут через день, але ніхто голову поверне і скаже: ми листя забули, треба забрати», – обурюється дівчина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні