У «Промені» презентували соціальний проект «ТИ - ЦЕ ТИ»*

0
-3
У «Промені» презентували соціальний проект «ТИ - ЦЕ ТИ»*
У неділю, 2 серпня, у розважальному центрі «Промінь» презентували соціальний проект «ТИ - ЦЕ ТИ» від фотографа Анастасії Дворецької та практичного психолога Андрія Гнатюка.

Соціальний проект про тіло, ставлення, відчуття, життя.

Як запевняють організатори, що безперечно ніхто не схожий на іншого, але ми частенько про це забуваємо. Чим далі людство розвивається технологічно, тим більше ми перестаємо бути людяними.

Перед розробкою проекту була задумка, як у фільмі «Заплати іншому». Ви робите комусь послугу і просите цю людину віддячити не вам, а трьом іншим людям, які у свою чергу, віддячать ще трьом. І так далі, у світовому масштабі, поширюючи добро й тепло.

«Хтось має рідкісні фізіологічні ознаки, а хтось дуже поширені – надмірна чи недостатня вага. Проходячи вулицею чи перебуваючи в колективі, ви помітите, як хтось до когось ставиться неприйнятно, і заступитесь, тоді наша місія буде виконана», - каже Андрій Гнатюк.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні