У селі на Волині хочуть збудувати сонячну електростанцію

1
3
У селі на Волині хочуть збудувати сонячну електростанцію
У селі Бахів Ковельського району може з’явитися нова сонячна електростанція. Інвестор уже є. Для реалізації проекту не вистачає лише землі.

Про це написав голова Дубівської об’єднаної територіальної громади Роман Троцюк на своїй сторінці в Фейсбуці.

«Шановні жителі села Бахів. На території вашого села на даний час реалізовується великий інвестиційний проект. В результаті його реалізації в селі може з’явитися велика на 5 МВат сонячна електростанція. Реалізація даного проекту дозволить створити близько 10 робочих місць та наповнювати бюджет громади додатковими фінансовими надходженнями», - повідомив він.

Однак, додав голова ОТГ, для повної реалізації проекту інвестору не вистачає 4 гектари землі. У перспективі, ці землі можуть виділили під проект у селі Бахів. Однак його мешканці мають сказати своє слово з цього приводу.

Для цього 5 серпня о 20 годині громади Роман Троцюк ініціював зустріч інвестора з мешканцями села. Під час зустрічі будуть розглядатися умови надання землі, переваги та незручності, які створить реалізація даного проекту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А сонце ахметов дасть?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні