У Луцьку не дозволили розмістити 30 «молочних» точок по місту

2
-5
У Луцьку не дозволили розмістити 30 «молочних» точок по місту
Члени виконавчого комітету не затвердили перелік вулиць, де будуть продавати молоко.

Про це стало відомо 1 серпня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Про проект розповів Юрій Юрченко, заступник директора департаменту АПК Волинської ОДА. За його словами, на території Луцька хочуть офіційно затвердити 30 точок продажу молока. Середня вартість продукції становитиме 12 гривень за літр.

"В першу чергу це забезпечить жителів міста якісним молоком від самих виробників. Ми моніторили кожного власника, який здійснює реалізацію молока. Кожен з них має холодильник", - висловився він.

За його словами, товар продаватимуть просто з транспорту. Кожна точка буде закріплена за окремим підприємцем. Час продажу триватиме від години до півтори. Якість молока обіцяють контролювати працівники "Держпродспоживслужби".

До слова, такі торгові точки уже діють по місту. Мета ж цього проекту - дати офіційний дозвіл на їх роботу.

Олександр Серватович запропонував підтримати проект рішення. Проте, також закликав усіх підприємців придбати холодильники, в яких будуть привозити продукцію до Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Нам перейменувати Луцьк у «Веселий молочник?», - члени виконкому про торгівлю «із землі»

"В чергах за цим молоком стоять пенсіонери. Їм потрібно купувати цю продукцію. Ми повинні підтримати того пенсіонера, для якого різниця в ціні на молоко у 8 гривень - дуже суттєва", - підсумував в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

Втім, члени виконавчого комітету не підтримали рішення. Доповідачам запропонували продавати розширений проект на наступне засідання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, влада це реальні піДРи! Та задумайтесь!- це чиї внуки, діти, сусіди? Хто їх ростив і вибирав на посади!?? Так, саме ті, чиє життя вони зараз мають за ні що!
От вам закон бумеранга!
Відповісти
Зате пивних офісів, курча 500 штук, виродки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні