«Рагулізм 80-х і бидлостайл 90-х»: лучанин обурився побаченим на Світязі

9
16
«Рагулізм 80-х і бидлостайл 90-х»: лучанин обурився побаченим на Світязі
Озеро Світязь заслуговує стати діамантом не лише Волині, а й усієї України. Натомість він потроху перетворюється у «вигрібну яму».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише лучанин Ігор Алексєєв.

Чоловік розповів, що з десяток років не відпочивав на Світязі. А минулого тижня йому кілька разів довелося відвідати перлину Волинського краю. Побачене там вразило чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як живуть у палатках на Світязі

«Рагулізм 80-тих й бидлостайл 90-тих там в повному розквіті та прекрасно себе почувають й сьогодні! Хаос, бруд, про туалети мовчу, бухалово прямо на березі, мат на всю округу, «відбірна» російська попса майже з кожної бази, атракціони -ще те задоволення, доріг як не було так й немає, загалом інфраструктура на рівні 1995 року в кращому випадку! А це Національний Парк, перепрошую!!», - обурився лучанин.

«Нам Бог подарував розкішну природу й одне з кращих озер Європи, яке ми тупо топим у власних фекаліях», - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ніби в Амазонських джунглях», - турист про відпочинок на Світязі

Ігор Алексєєв переконаний, що Світязь має стати дійсно діамантом не тільки Волині, а й усієї України. Для цього озеро має потрапити «під опіку» іноземних чи внутрішніх інвесторів, котрі хочуть й вміють робити якісний туристичний бізнес.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автор бачить проблему Світязя... Так нехай ще добавить що села є першим ждерелом насилля та вбивств, крадіжок та іншого від нечисті тупоголової! Оце воно ще приїде в місто, обурюючить що маршрутка «не така»( а бидлу й не така має стати зе гіршою!((..), оформить субсидію, і пробухує що має. Потім копне бурштину, купить Х-5 на бляхах, знайде таку ж селюшку, і буде розмножуватись скотинячим чином! А в цей час адекватна людина платить за його лінь та витівки!((
Проблема ГЛОБАЛЬНА!!!- влада її знає, та впевнений, що стоїть задача зробити з України ферму по вирощуванню баранів рабсили світового масштабу!((
Відповісти
Погоджуюсь на 95%
Бо в селі, справді, люди жадні до грошей і будь-яким способом вони готові заробляти. Аби не вчитись, а десь вкрасти і когось обдурити. А ще там п'ють як коні, а матюки у них це як "добрий день".
Такі селюки приїзджають до Луцька селяються для початку в малосімейки і гуртожитки, з@сир@ють їх, їдуть на заробіки, потім на бурштин, приїзджають уже круті, але бидло бидлом.
Відповісти
Не потрібно узагальнювати. Бидлота є як у селі так і в місті. Також порядні люди є там і там. Україна в силу своєї природної особливості є аграрна країна і села у нас були є і будуть. Села є джерелом людей які вміють працювати, а не загинати пальці. Якщо щось не подобається то почніть з себе! З виховання своїх дітей внуків тощо... Ніхто окрім нас не змінить країну, і не за один день чи рік. Це процес який діє поколіннями.
Відповісти
Кредитний боржник Алєєксеев мріє про Монако або Баден-баден.... Нехай віддасть борги банку, це людські гроші.
Відповісти
Джерелом насилля, вбивств та іншої нечисті є менталітет, а не села, в іншому підтримую 567. А ще не дай бог захоче приєднатись до якогось стада і стане активістом - тоді все пропало...
Відповісти
567, Іра. Урбанізовані пітекантропи, предки яких кілька десятків років злізли з дерев, обурюються , що в них присутні залишки хвоста і відсутні мізки.
Відповісти
А хто це такий,цей Алексеев?То нехай "шурує" на Байкал,там чисто,весело і всі свої...
Відповісти
Дороги- відмінні, туалети, через кожні 150 метрів... що ти, Ігор АлЄксЄєа ліпиш???
Відповісти
Я також реально не розумію про що ця стаття? Я була на Світязі, база в селі Світязь. Прекрасно. Поприбирали пляжі, попривозили пісок, розчистили все від чагарників, понастявляли парасольок, доріжок дерев"яних до самої води, лавочки, на кожному кроці урни для сміття, через 100-150 м біотуалети, є через дорогу платні, так і на кожній базі є туалети. В магазинах ціни помірні, є супермаркети, ринок - на вибір. Певно ми на різних Світязях були.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні