Як покарають водія позашляховика, який розсікав пляжем Світязя

0
Як покарають водія позашляховика, який розсікав пляжем Світязя
На водія позашляховика, який їздив берегом озера Світязь на Волині склали адміністративний протокол про порушення правил охорони та використання територій та об'єктів природного заповідного фонду.

Про це пише Суспільне.

Що відомо про випадок
Як повідомили працівники Шацького національного природного парку, відео, на якому авто розсікає пляжем, відзняли відпочивальники та виклали у соцмережі.

Керманича правоохоронці розшукали за декілька днів. Протокол на нього склали 10 липня.

Журналістам стало відомо, кому належить елітний позашляховик, який ледь не по людях їздив берегами озера Світязь. На такій автівці з ідентичними номерами їздить 32-річний депутат Київської міської ради від «Слуги народу» Юрій Федоренко. В той же час у поліції Волині розповіли, що на озері автівкою їздив 44-річний мешканець Києва.

За даними нацпарку, таке ж правопорушення киянин вчинив у 2018-му році. Тоді він теж їздив машиною по пляжу Світязя. Санкція статі передбачає штраф у розмірі від п'яти до дев'яти неоподаткованих мінімумів. Тобто – орієнтовно від 6 710 до 12 тисяч гривень.

Протокол на водія скерували до суду, де визначать міру покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні