Стало відомо, кому належить елітний позашляховик, який роз'їжджав берегом Світязя

0
Стало відомо, кому належить елітний позашляховик, який роз'їжджав берегом Світязя
Журналістам стало відомо, кому належить елітний позашляховик, який ледь не по людях їздив берегами озера Світязь. На такій автівці з ідентичними номерами їздить 32-річний депутат Київської міської ради від «Слуги народу» Юрій Федоренко. В той же час у поліції Волині розповіли, що на озері автівкою їздив 44-річний мешканець Києва.

Ця демонстративна зухвалість і серпантинна їзда неабияк обурила відпочивальників, - пишуть Волинські новини із посиланням на сюжет каналу Аверс.

Відео вже набрало величезної популярності в тіктоці. На ролику зазначено, що шоу влаштували на Світязі. І вже на сьогодні вдалося ідентифікувати машину. Виявляється, точно на такій з ідентичними номерами їздить депутат Київської міської ради від «Слуги народу» Юрій Федоренко.

Щоправда, судячи з фото та відео в соцмережах, Юрій Федоренко постійно перебуває на війні.

До слова, машина, якою кермував депутат, хоч і не геть новенька, та все ж коштує від 25 до 55 тис. доларів.

Як розповіли у поліції Волині, на автівці їздив 44-річний мешканець Києва.

«Подію зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Співробітники шацької поліції особу водія встановили - це 44-річний мешканець Києва. Оскільки йшлося про порушення водного законодавства, то викликали працівників Нацпарку, які оформили на водія відповідні протоколи», - розповіли у поліції.

Кар’єра у Юрія Федоренка стрімка та успішна, зважаючи на те, що йому лише 32 роки.

Він починав з військової служби. З 2009 до 2015 року був на контракті в Нацгвардії. Почалася АТО і контракт у чоловіка завершився. Тоді Юрій Федоренко пішов вчитися. В 2017 році він закінчив Національну академію внутрішніх справ. У 2021 році закінчив Університет державної фіскальної служби. З 2020 року – депутат Київської міської ради. Від початку війни захищає цілісність України.

На час воєнного стану задля безпеки високопоставлених чиновників і депутатів в Україні вирішили закрити декларації про доходи. Розуміємо високопосадовців, адже хто ж знає, як відреагують прості солдати, заглянувши в декларацію середньостатистичного депутата і побачивши там величезні суми, палаци та автомобілі.

До слова, Юрій Федоренко успішно зайнявся бізнесом. У 2016 році став підприємцем, займався ремонтом машин. З 2017 року був журналістом в газеті «Корупціонер в Україні». Балотувався у Верховну раду від «Слуги народу», але не пройшов. У Київраду пройшов по списках.

Його взяли позаштатним консультантом комітету Верховної ради з національної безпеки, оборони та розвідки.

Як писали журналісти, в останніх деклараціях Юрій Федоренко записав три автомобілі: з 2017 року він придбав «джип ґранд черокі» 2015 року випуску, вже через рік у нього з’являється «тойота кемрі» 2012 року випуску і майже останньої моделі «Равон R2» 2017 року випуску.

У 2020 році Юрій Федоренко отримав 678 тисяч гривень доходу. 629 тисяч гривень – від підприємницької діяльності, 24 тисячі – зарплата у ТОВ «Ум Ті Компані», де працює директором його дружина Аліна Корнієць. До речі, сама вона заробила там лише 14 400 гривень.

Якщо взяти приблизний дохід сім’ї, то на місяць виходить 50-60 тисяч гривень на двох. А лише автопарк молодої сім’ї у 2020 році, коли депутату було 29, коштував понад 60 тисяч доларів. Окрім того, Юрій Федоренко також зберігав готівкою 19 тисяч євро та 26 тисяч доларів, а його дружина Аліна Корнієць декларувала 40 тисяч доларів та 32 тисячі євро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні