У Володимирі два дні гулятимуть «День народження» міста. ВІДЕО

0
6
У Володимирі два дні гулятимуть «День народження» міста. ВІДЕО
У Володимирі-Волинському готуються до святкування 1030 років місту.

Концерти, спортивні змагання і почесні гості. Цьогоріч, 28 липня древньому Володимиру виповнюється 1030 років. Адже саме 988 роком датована перша літописна згадка про місто. Ювілей володимирчани гулятимуть два дні, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

"Святкування ми розпочнемо в суботу, богослужінням біля пам'ятника князю Володимиру в парку "Слов'янському". Куди прибудуть всі конфесії. Відбудеться служба, відправимо, помолимось за древнє місто й за князя. Потім відбуватимуться заходи протягом суботи і неділі", - каже міський голова Петро Саганюк.



Опісля містян і гостей чекають виступи духових оркестрів, виставки, міжнародний турнір зі стрибків у висоту, холі-фест, ретро-вечірка тощо.

Намтупного дня - велопробіг у вишиванках, покладання квітів, урочиста хода містом, історичний перформанс і, звичайно, концерт.
Міський голова додає, що на усі святкові заходи з міського бюджету витратили близько ста тисяч гривень. Також допомогли спонсори. Під час проведення заходів, 28 і 29 липня, у місті тимчасово перекриють рух транспорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні