--> Волинян просять підтримати проекти контролю за владою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинян просять підтримати проекти контролю за владою

0
3
Волинян просять підтримати проекти контролю за владою
Волинян просять проголосувати за нові заходи ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», які покликані контролювати прозорість роботи уряду.

До 20 липня 2018 року триває онлайн голосування за нові заходи ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», - повідомляє керівниця ГО “Волинський інституту права” Ірина Гайдучик.

За її словами, одними із відомих подібних ініціатив є електронне декларування державних посадовців, створення бази відкритих даних, система електронних закупівель “ProZorro, електронні петиції тощо.

"Всі вони існують в рамках “Партнерства “Відкритий уряд”. Нині готується новий план заходів цієї ініціативи. Від цього голосування залежить, що це будуть за заходи", - зазначила Ірина Гайдучик.

Для того, щоб проголосувати, потрібно зареєструватися на САЙТІ, натиснувши на позначку «SIGN IN» у правому верхньому куті цього веб-ресурсу, а потім позначку «Create new account». Далі потрібно зазначити своє ім’я, прізвище, електронну пошту та ваш індивідуальний пароль, проставити відповідні позначки погодження і підтвердити свою реєстрацію. Покрокову інструкцію можна знайти тут.

Крім того, впродовж липня – вересня 2018 року у Львівській, Волинській, Закарпатській, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській областях відбудеться ряд заходів для громадських активістів, бізнесу, представників влади, ЗМІ. На них обговорюватимуть пріоритети плану дій із впровадження ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» на 2018-2020 роки.

Ці публічні заходи будуть реалізовані ГО «Центр «Жіночі перспективи» (м.Львів) у партнерстві з ОМГО «Волинський Інститут Права» (м.Луцьк), Благодійним фондом «Центр громадських ініціатив» (м. Перечин) та ГО «Подільська правова ліга» (м.Хмельницький) в рамках спільного проекту «Партнерство «Відкритий Уряд» – кроки назустріч співпраці» за фінансової підтримки Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні