Після ремонту водії стали «літати» на трасі під Луцьком

4
-1
Після ремонту водії стали «літати» на трасі під Луцьком
На Волині завершили ремонт дороги М-19 міжнародного значення на ділянці «Луцьк – Ковель». У селах Зміїнець, Милуші, Княгининок поклали асфальт. Зараз дорожники працюють у селі Сирники.

Житель села Княгининок Луцького району Микола Богданюк розповів: через ремонт міжнародної траси водії «літають» селом. Про це йдеться у сюжеті «Суспільного. Волинь».

Сім’я Богданюків живе неподалік школи. Їх будинок стоїть при дорозі, тому діти щодня мусять перетинати дорогу, йдучи до магазину, в гості до друзів чи до школи.

«Я вже працюю водієм 20 років. Маю двох дітей. І ця траса, з одного боку гарна, але тут машини можуть їхати з такою швидкістю, що як у батька, то серце болить. Як поспостерігати кілька хвилин, водії їдуть 100-120 кілометрів за годину», - каже Микола Богданюк.

Встановлювати «лежачі поліцейські» на автошляхах міжнародного значення заборонено законодавством. Інші ж дорожні знаки там уже є.

«До ремонту перед під’їздом до школи був встановлений знак «Увага, діти!» та «Обмеження швидкості 40км/год». Коли повністю дорога буде здана, вона повинна відповідати усім нормам. Тобто, там мають бути розміщені дорожні знаки, дорожня розмітка, навіть має бути встановлений світлофор», - пояснив Павло Новосад, інспектор відділу дорожнього руху.

Чи зменшуватимуть водії швидкість на цій ділянці дороги, залежить від їхньої свідомості. Патрульні не мають приладів вимірювання швидкості та штрафувати за її перевищення не мають права.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що, рогатку важко зробити ? дивись і камінець в лобове випадково попаде
Відповісти
для наших авто*** донів краще дороги в ямах,не одне життя збережеться
Відповісти
Дорога для пересування, якісного та швидкого! Вам, кретинам, хто уього не розуміє, усе не так! Бо ви ідіоти!!!
Відповісти
Ти ублюдок жди! До тебе прийдуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні