У Луцьку – новий магазин канцелярії. ФОТО*

7
13
У Луцьку – новий магазин канцелярії. ФОТО*
У Луцьку на вулиці Степана Бандери, 13 відкрився новий магазин «СЕРВІС КАНЦЕЛЯРІЯ».

Поки заклад працює у тестовому режимі, однак на 17 липня на 11 годину заплановане офіційне відкриття. На святі кожен покупець отримає подарунок. Крім того, придбавши навіть одну одиницю товару, ви отримаєте бонусну карту.

В магазині є все для того, щоб зібрати першокласника до школи. Портфелі з ортопедичними спинками, пенали, щоденники, зошити, ручки і олівці, все для малювання і трудового навчання. Тут же можна побачити список необхідних для школи речей, аби нічого не забути купити.

За підрахунками працівників магазину, підготуватись до школи можна від ста гривень до двох тисяч, залежно від потреб школяра. Єдине, чого тут немає – це шкільна та спортивна форма.

«З 15-річного досвіду роботи в сфері канцелярських товарів можу сказати, що в нашому магазині дуже широкий асортимент і один з найкращих вибір товарів, незважаючи на невелику площу магазину. Ми знаємо, що пропонувати на кожен смак і гаманець, прагнемо, щоб всі, хто завітає до нас, залишились задоволеними», - розповідає адміністратор магазину Ірина Полюхович.

Портфелі  коштують від 240 до 1400 гривень
Портфелі коштують від 240 до 1400 гривень
Є великий вибір ручок
Є великий вибір ручок
Є «магічні» олівці. Колір змінюється, залежно від кута нахилу
Є «магічні» олівці. Колір змінюється, залежно від кута нахилу
До портфеля можна підібрати дитячу парасольку
До портфеля можна підібрати дитячу парасольку


Також у «СЕРВІС КАНЦЕЛЯРІЯ» є всі необхідні товари для студентів. Тут можна придбати зошити з розділами, в яких зручно писати конспекти з багатьох предметів.

Також у магазині можна зробити ксерокопії. Це зручно, бо він знаходиться просто за головним корпусом СНУ імені Лесі Українки.

Окрім цього, у «СЕРВІС КАНЦЕЛЯРІЯ» є всі необхідні товари для офісу: папір, касова стрічка, файли, папки, реєстратори, канцелярські книги, калькулятори, печатки, ділові щоденники, записники, професійні олівці та багато іншого.

Також тут є велика кількість сувенірної продукції. Популярністю користуються подарункові ручки англійського бренду Parker.

Підприємства можуть здійснювати безготівковий розрахунок і скористатися безкоштовною доставкою. Сервісний відділ магазину також приймає індивідуальні замовлення для бізнесу (брендування, послуги з поліграфії).

«СЕРВІС КАНЦЕЛЯРІЯ» працює з 8:30 до 19:00 у будні дні, з 10:00 до 17:00 у суботу та з 10:00 до 15:00 у неділю.


Папір різних форматів та щільності
Папір різних форматів та щільності
Ручки Parker
Ручки Parker
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і скільки коштує така комерційна реклама ?
Відповісти
до Міколи
Суть не в тому, що це рекламний матеріал. В першу чергу це інформація, яка може бути цікавою і корисною для тих, хто буде купувати канцтовари)). Не міряйте все грошима, дивіться ширше))
Відповісти
можна подумати, що це дуже дефіцитний і соціально необхідний товар і його більше нема де купити. а у вашу безкорисність я не вірю
Відповісти
але канцтовари продаються за гроші,ви суперечите самі ж собі
Відповісти
матеріал маркований як реклама, до чого ж тут безкорисність?
Відповісти
Зайшла сьогодні до магазину і була пиємно здивована, хороші продавці! Ціна дешевші ніж на базарі і багато хороших канцтоварів ! У мене чотири школяра а найменша донечка в садочку! Завжди прицінювались перед школою, облв‘язково сюди прийдемо с куплятися! Всім раджу
Відповісти
Дуже добрий магазин привітні продавці асортимент очі розбігаються хочеться все купити я задоволена що в нас на районі з'явився такий ХОРОШИЙ магазин маленький та вдаленький
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні