Відома українська телеведуча поскаржилася на «військового» у ресторані

7
Відома українська телеведуча поскаржилася на «військового» у ресторані
Телеведуча, актриса та кулінарка Даша Малахова розбурхала мережу розповіддю, що якийсь чоловік у "зеленому одязі без ознак" у магазині-ресторані Egersund Seafood у Києві демонстративно з’їв оселедця з бочки, чим налякав "середній" клас. У мережі її публікація викликала значний резонанс.

Про це пише Телеграф.

"Ми з чоловіком зайшли у відомий рибний магазин на Позняках і взяли собі їжу, щоб там і з’їсти. Краєм ока я побачила військового, який підійшов до діжки з оселедцем, засунув руку і дістав рибу, яку почав їсти. Ця поведінка була не те що б дивною, а скоріше визиваючею. За декілька секунд з’явився продавець Роман (чула, як його кликали його колеги), який одразу взявся обслуговувать людину в зеленому одязі без ознак, тому важко сказати військовий він, насправді чи все ж просто людина в зеленому одязі, хоча я думаю, це не має мати значення. Він доїдав на очах у всіх рибу, і запитав у продавця Романа "і що ти мені зробиш?" "Налякався? Тобі треба в армію, перестанеш лякатися!". Це був дуже напружений момент, я дуже і дуже давно не відчувала тривогу такого рівня, мені здалося, шо всі завмерли. Увесь середій клас, який жував там креветку, всі люди, всі військові, ветерани, батьки дітей, все зрозуміли, що це стане повсякденністю", — написала Малахова у Facebook.

Ця розповідь викликала бурхливу реакцію та активне обговорення. Багато хто звертає увагу автора на те, що саме завдяки військовим вона з чоловіком, і всі українці в тилу можуть "їсти креветок". Крім того, історія розказана в досить специфічній манері й точно незрозуміло, що саме сталося — хоча б те, чи була людина, яка їла оселедець, не заплативши, військовим, чи тільки "в зеленому одязі".

"Справа в тому, Даша, що Ви, Ваш чоловік і всі ми, робимо те, що Ви перерахували на початку свого посту, тільки завдяки цим військовим. Бо якби не вони, то не було б ніякого "посуду в школі" і "середнього класу" в Україні не було б і України не було б", — пишуть у коментарях.

"Жах, відомий магазин, успішні красиві здорові люди насолоджуються життям і креветками, а тут людина зі зруйнованою психікою увірвалася в цей ляльковий будиночок кіборгів економічного фронту. Був би пост, якби людина була не в зеленому?", — додає інший коментатор.

"У вас була найвища тривога такого рівня, що людина взяла і їла оселедця серед середнього класу? У вас все добре з почуттям співчуття до людей, які приходять з війни? Ви не розумієте, що вони можуть бути трохи як у тумані. Ви не розумієте, що вони можуть бути трохи, як в тумані. Побачив оселедця, якого давно не їм, перемкнуло і почав жадно їсти", — зазначають під постом.

Одна з коментаторів зазначила, що через таку реакцію Даша говоритиме, що люди "читають *опою". Незабаром Малахова зробила публікацію з підписом подібного змісту.

"Дивна справа. Коли люди не розуміють твоє повідомлення, чомусь думають, що тупі не вони, а ти", — написала вона.

Журналістка Ганна Ковальчук зазначила, що Малахова писала про "середній клас, який жує креветку" з іронією, проте її не було зчитано. Її розповідь зачепила за живе, бо питання ставлення до військових у суспільстві, де йде повномасштабна війна, стоїть дуже гостро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
можливо для усіх потрібен психіатр з дурдому
Відповісти
сьогодні зайшло якесь чмо у камуфляжі і демонстративно зїло того оселедця, очевидно провокуючи якусь реакцію оточуючих. оточуючі, так званий середній клас, тихенько засунули язики в "опу і жували свої креветки. завтра те чмо прийде до когось із середнього класу додому, викине його звідти за шкибарки і замкне двері. оточуючі далі будуть тримати язики в "опі і мовчки жувати своє. ТАК ВИГЛЯДАЄ ПСИХІЧНО ХВОРЕ СУСПІЛЬСТВО
Відповісти
Прийшло хамло. А в формі воно чи ні немає значення. Зробіть зауваження. На відкрите хамство викличте поліцію
Відповісти
Поміж людей цивільних і військових прірва лише ростиме на привеликий жаль. І це тільки початок. Це нажаль в період війни а далі і після війни прірва тільки ростиме. Бо хтось їсть королівські креветки а хтось руками оселедець.
Відповісти
Нісого, коли прийдуть " визволителі", Даша Малахова нічого не буде говорити бо її рот і піхва будуть зайняті мусульманськими пісюнами
Відповісти
А нічого що довбодятли, такі як ти мільйонами їздили на заробітки до визволителів і їхні сраки і піхви ніхто не займав пісюнами,ну не считаючи дівчат легкої поведінки, які їхали за цими пісюнами ну і таких як ти
Відповісти
малахова....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні