Луцький адвокат розкритикував нове приміщення міськрайонного суду

5
-2
Луцький адвокат розкритикував нове приміщення міськрайонного суду
Луцький адвокат Сергій Сафулько критично висловився щодо нового корпусу Луцького міськрайонного суду – так званого Будинку правосуддя.

Зробив він це в інтерв’ю виданню «Волинська газета».

На твердження про те, що нещодавно запрацював новий корпус Луцького міськрайонного суду, Сергій Сафулько відповів:

«І що? Там є вісім залів судових засідань, а справи досі слухаються в… тісних кабінетах суддів. Про які умови для учасників процесу взагалі можна говорити?».

Нагадаємо: Будинок правосуддя урочисто відкрили в грудні 2017 року.

Сергій Сафулько
Сергій Сафулько
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так до чого тут критика приміщення якщо судді не хочуть переходити у великі зали? Тут треба суддів критикувати за лінощі...
Відповісти
В тісних кабінетах менше свідків,можна всякі справи вірішувати.
Відповісти
Звукозапис проводиться як в каінеті так і в залі судових засідань. А відносно того , що судді проводять засідання в кабінетах, то повірте , чи є сенс іти в зал , якщо з"явилась одна особа ? Знову ж таки за весь час існування нового приміщення тільки один раз був присутнім на засіданні яке проводилось в кабінеті.. Так що пан Сафулько трішечки під.....ує. Я розумію, кризис жанра, треба критикувати всіх. Самий "честний" адвокат, а ще женуть на Сорокопуда....
Відповісти
У суддів розвинений комплекс великих приміщень. Вони соромляться, що їх безграмотність та некомпетентість побачать більше людей, не говорячи вже про жадоби до хабаря.
Відповісти
Якщо подивитись глобальніше то зявляється розуміння, що кошти платників податків у роки складної соціально-економічної ситуації в країні витрачаються на створення комфортної структури каральної системи: суди, прокуратура, СБУ, податкова, поліція... А на будівництво шкіл, садочків, університетів, лікарень коштів не має! Це сутність нАших нДонів Лімонів віджати у люду все через силові структури яким створюються комфортні умови для корупційної роботи!!! ура!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні