Луцький адвокат, на якого напали грабіжники, – у лікарні

0
3
Луцький адвокат, на якого напали грабіжники, – у лікарні
Після бандитського нападу Заслужений юрист України, співзасновник приватної адвокатської компанії «Конфідент» Сергій Сафулько потрапив у лікарню.

Потребує медичної допомоги і його постраждала дружина Лариса Сафулько, повідомляє «Волинська газета».

Нагадаємо, у ніч із 24 на 25 жовтня вчинили розбійний напад на будинок адвоката Сергія Сафулька. На цей момент всередині приміщення знаходилися сам Сергій Федорович та його дружина Лариса Іванівна. Застосовуючи фізичне та моральне насильство, двоє російськомовних бандитів відібрали у потерпілих значну суму готівки та коштовності, а потім зв’язали жертв, щоб ті не змогли вчасно повідомити про напад правоохоронців.

Як повідомив вранці 26 жовтня сам Сергій Сафулько, після нападу він потрапив на стаціонарне лікування, адже зазнав тілесних ушкоджень. Потребує медичної допомоги і його дружина Лариса Сафулько.

Найбільше ж Сергій Федорович переживає, що нападники, перебуваючи на волі, можуть здійснити ще не один розбійний напад не на одну волинську (і не тільки!) родину.

Про результати оперативно-розшукових заходів, які повинні були б здійснюватися, насамперед, ГУ Нацполіції у Волинській області під керівництвом генерала поліції Петра Шпиги, наразі нічого не відомо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні