Європі загрожують вовки-мутанти із Чорнобильської зони

4
3
Європі загрожують вовки-мутанти із Чорнобильської зони
На думку співробітників Міссурійського університету (США), існує ризик, що вовки із зони відчуження навколо Чорнобильської АЕС можуть поширити мутований ген по всій Європі.

Про це повідомляє ЗІК із посиланням на Daily Mail.

Після того, як люди залишили цю територію, там розплодилося безліч диких тварин, включаючи таких великих хижаків, як рисі, кабани і вовки. Зараз щільність вовків в зараженій зоні в сім разів вища, ніж в довколишніх лісах. І молоді тварини стали мігрувати на сусідні території.

14 самців відловили і надягли на них GPS-датчики. З’ясувалося, що один з них протягом 21 дня бродив за 300 км від мертвої зони, де цілком міг зустріти самку і передати свої мутовані гени.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1. Капкани заборонені- фото не коректне. 2. Більшої шкоди ніж людина природі нанести ніхто не може. Вирубку лісу у Чорнобильській зоні маскують пожежами, зараз хтось ще хоче пролобіювати там відкрити полювання. Гени у вовків мутовані. Ну ну.
Відповісти
Вовки то так, не страшно.... А ось мутовані дики кролики-це справжній жах. Особливо, коли в них давно не було крольчихи. Таких навіть вовки бояться...
Відповісти
ага,Европі загрожують, а Україні не загрожують
Відповісти
Головна мутація відбувається на Банковій, у верховній раді. Там справжні мутанти, і вони загрожують не європі, а українцям.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні