Порошенко: Крим для Москви має стати непідйомний

3
4
Порошенко: Крим для Москви має стати непідйомний
Президент Петро Порошенко заявив, що Україна має використовувати міжнародно-правові механізми "для перетворення окупованого Криму на непідйомний тягар для Москви".

Про це йдеться у повідомленні глави держави у Твіттері.

"У той час, коли Росія посиленими темпами мілітаризує півострів, перетворюючи Крим на "острів несвободи", маємо ефективно використовувати наявні міжнародно-правові механізми для перетворення окупованого півострова на непідйомний тягар для Москви", - зазначив Порошенко.

Також він додав, що Україна має "зміцнювати міжнародний режим деокупації кримського півострова".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Воно то так, ала совк десятки років був під тиском Заходу і глибоко на цей тиск хотів плювати. росія - це територія, що живе за власними принципами та переконаннями. Якщо з нею хтось хоче перемовлятися - русня сприймає це як прояв слабкості та зовсім зневажає сторону перемовин
Відповісти
Чого варті заяви директора кондитерської фабрики? Хіба щоб трохи привернути до себе уваги. Та й кому потрібні базікання брехливої людини. Як кажуть люди, хай гавкає аби не кусався.
Відповісти
Вже немає сенсу щось нам казали ми зрозуміли що це за людина
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні