Луцький зоопарк влітку. ФОТО

1
6
Луцький зоопарк влітку. ФОТО
У луцькому зоопарку влітку побільшало відвідувачів, як у вихідні, так і будні дні. Зелень та затишок створюють тут чудове місце для відпочинку.

Кілька місяців тому зоопарк порадувало поповнення: малеча підростає у пари мадагаскарських лемурів, червоних мавп, і мавп-гусарів. Згодом маля з'явилось і у сімействі носух. А на початку травня у зоопарку народилось тигреня Тріша.

Поки за маленькою тигричкою доглядають працівниці зоопарку, інші малюки уже відходять від своїх мам та "заграють" до відвідувачів. Так, малюк червоної мавпи із задоволенням повисне на клітці і простягатиме рученята із надією, що його чимось пригостять. Проте працівники зоопарку наголошують - годувати тварин суворо заборонено!

Сімейство мавп-гусарів влаштовують для відвідувачів справжнє шоу - гасають по клітці так, що заледве встигаєш ловити поглядом.

Натомість леви надають перевагу спокійно спати під палючим сонцем, а ведмеді рятуються від спеки у спеціальному басейні.

Настрій уже при вході створюють папуги, які не соромляться кричати на півзоопарку.

Фото: Ірини КАБАНОВОЇ

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на деяких світлинах, можна помітити депутатів міськради )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні