У зоопарку на заході України знущалися з тварин. ФОТО

1
У зоопарку на заході України знущалися з тварин. ФОТО
На території приватного розважального комплексу в населеному пункті Мукачівського району діяв зоопарк, в якому встановлено жорстоке поводження з дикими тваринами.

Про це повідомили у Державній екологічній інспекції у Закарпатській області.

Дикі тварини, зокрема, гімалайський ведмідь, пума та інші, утримувалися в неналежних умовах.

"Площа вольєра для утримання та розведення диких тварин (з розрахунку на одну особину) явно не відповідала встановленим нормам і була значно меншою", - йдеться у повідомленні.

Відтак на місце пригоди працівники екоінспекції викликали правоохоронців, які повинні внести відомості в ЄРДР та відкрити кримінальне провадження.

"У разі доведення вини дикі тварини будуть вилучені. За вчинення такого порушення передбачена як адміністративна (ст. 89 КУпАП) так і кримінальна (ст. 299 ККУ) відповідальність, яка передбачає покарання до 8 років позбавлення волі", - зазначили в ДЕІ.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зоопарк це концентраційний табір для тварин
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні