Дональда Трампа розіграв комік

1
4
Дональда Трампа розіграв комік
Американський комік Джон Мелендес розіграв Дональда Трампа.

Мелендесу вдалося зателефонувати на борт президентського літака Air Force One (Борт №1), - повідомляє ВВС Україна.

Він представився помічником сенатора, а потім сенатором Бобом Менендесом, розмовляв із зятем президента Джаредом Кушнером, а потім йому перетелефонував сам Дональд Трамп.

Комік, відомий за сценічним ім'ям "Джон, що заїкається", записав свою розмову з паном Трампом та завантажив її на свій подкаст.

Представник Білого Дому так прокоментував ситуацію CNN: "Іноді канали <президента> відкриті занадто широко, і такі помилки, як ця бувають".

Боб Менендес, яким представився комік, є сенатором-демократом з Нью-Джерсі та давнім прихильником міграційної реформи.

На аудіозаписі голос, який начебто належить Дональду Трампу, вітає сенатора з виправданням у справі про хабарництво в минулому році.

Раніше сенатора Менендеса звинувачували в отриманні подарунків від лікаря-окуліста з Флориди в обмін на політичний вплив.

Голос, який начебто належить Дональду Трампу, також повідомив, що призначить нового суддю Верховного Суду за 10-14 днів.

Американські ЗМІ повідомляють, що працівники офісу сенатора Менендеса були спантеличені, коли Білий Дім звернувся до них з проханням підтвердити факт розмови з президентом Трампом.

Комік, якому вдалося зателефонувати президенту, зазначив, що його план розіграти Дональда Трампа міг легко провалитися, але цього не трапилося.

"Все, про що вони мали запитати мене - це до якої партії належить сенатор Менендес, і який штат він представляє, і я б не знав. Але вони не запитали мене про це", - розповів пранкер CNN.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну люблять Дональда американці)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні