Що чекає на Україну без допомоги США: відповідь Зеленського

1
Що чекає на Україну без допомоги США: відповідь Зеленського
Президент України Володимир Зеленський відповів, що станеться, якщо Сполучені Штати Америки не поновлять надавати Україні необхідну військову підтримку.

Про це Зеленський сказав в інтерв'ю FOX News під час візиту на лінію фронту, пише УНІАН.

Зокрема, у президента запитали про те, чи існує якийсь інший варіант, якщо США з певних причин не нададуть необхідну допомогу.

"Звісно, дуже складно знайти щось, ви знаєте, подібне. Звичайно, ми знайдемо, ми не залишимося на одному місці. Ми повинні вижити. Ми повинні знайти певні паралельні кроки або інші рішення, але, у будь-якому випадку, ви розумієте, що ця допомога є надзвичайно важливою", – наголосив Зеленський.

За його словами, без додаткової допомоги дедалі більше героїчних українських солдатів потраплять у госпіталі.

"Бо якщо ви не маєте реального оборонного щита і якоїсь схожої потужної артилерії із снарядами, звичайно, ви втрачатимете людей", – сказав Зеленський.

За даними журналістів, президент України продовжує наполягати на необхідності постачання допомоги від союзників, і зокрема, від США. З американською підтримкою, на переконання Зеленського, можна буде відтіснити сили президента РФ Володимира Путіна і сісти за стіл переговорів з "сильною рукою для гри".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩОБ ТИ жидо-клоун зеленський ПОДОХ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій РАЗОМ ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком в смердячій гівно-вигрібній ямі!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні