За хутряні шуби - три з половиною роки тюрми: засудили обкрадача луцьких ринків

0
17
За хутряні шуби - три з половиною роки тюрми: засудили обкрадача луцьких ринків
Засудили чоловіка, який обкрадав луцькі ринки.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 22 червня, - повідомляє ІА Волинські новини.

Два металеві павільйони на «Завокзальному» ринку, в яких продавали хутряні шуби та взуття, чоловік обікрав на 100 тисяч гривень. До того ж злочинець «обчистив» контейнер з мобільними телефонами біля «Старого ринку» та вкрав 21 кілограм кави в одному з кіосків поблизу торгового центру «Караван».

З 19 по 21 листопада 2017 року обвинувачений на території «Завокзального» ринку на вулиці Карпенка-Карого, 1, розрізав замок і проник всередину торгівельного контейнеру № 274, звідки викрав хутряних шуб та дублянок на 71 тисячу 222 гривні.

З 31 грудня 2017 року на 1 січня 2018 року пошкодив замок і проник до металевого павільйону № 1723 на «Завокзальному» ринку, звідки викрав жіночого взуття на 29 тисяч 776 гривень.

На вулиці Сенаторки Левчанівської, 13 у Луцьку, що навпроти зупинки громадського транспорту «Центральний ринок», проник до контейнеру №9, що розташований на території ТЦ «Ярмарок», звідки викрав мобільні телефони та аксесуари до них на суму 27 тисяч 331 гривня.

Він викрав 21 кілограм кави та блендер у кіоску поблизу ТЦ «Караван», чим наніс потерпілому збитків на суму 14 тисяч 400 гривень.

Допитаний визнав свою вину. Суд позбавив його волі на строк 3 роки 6 місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні