У Польщі затримали трьох українців: що сталось

0
У Польщі затримали трьох українців: що сталось
Поліція Нижньої Сілезії затримала трьох українських чоловіків, які спеціалізувалися на крадіжках з фур прямо під час руху. Зловмисники вигадали нову схему: вони на автівці під'їжджали до вантажівки, вимикали ближнє світло, а потім один з них залазив на дах фургона, зривав пломбу та проникав всередину вантажівки і викрадав вантаж.

Про це пише Інформатор.

Як йдеться у повідомленні поліції, цей небезпечний трюк, який більше схожий на сцену з фільму, був зафіксований камерою однієї з фур. На записі видно, як один з чоловіків вилазить з вікна BMW і залазить на капот. Коли машина під'їжджає до фури, злочинець зриває пломбу тента і проникає всередину. Все це відбувається під наглядом другого чоловіка, який керує машиною.

Зловмисників викрив один з водіїв, який помітив підозрілу поведінку BMW, що їхав за фурою. Він і повідомив про цей випадок поліцію.

Під час обшуку місць проживання затриманих чоловіків поліція знайшла декілька телефонів та різні інструменти, які могли використовуватися під час злочинів. Наразі тривають слідчі дії, щоб зібрати докази причетності затриманих до інших подібних злочинів, а також встановити та затримати інших осіб, які брали участь у цій злочинній схемі.

Затриманим чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі за участь в організованій злочинній групі та спробу крадіжки зі зломом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні