Волинянина, який обкрадав будинки під Луцьком, посадили на 5 років

1
4
Волинянина, який обкрадав будинки під Луцьком, посадили на 5 років
Засудили волинянина, який обкрадав будинки у селах під Луцьком.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Чоловік скоїв крадіжки з січня 2015 року. Так, він викрадав запчастини до авто, генератори, перфоратори, радітори, блендери, крісла та іншу недешеву техніку і господарське приладдя.

Місця злочинів – подвір'я у приміських селах: Зміїнці, Боратині, Городищі, Струмівці, Рованцях, Усичах, Великому Омелянику, Гіркій Полонці, Тарасовому, Гаразджі, Луцьку, Буянах, дачних масивах "Дружба" та "Світанок" в обласному центрі, Рокинях.

Раніше вже уже мав проблеми із законом. У скоєному обвинувачений зізнався. Тож суд визнав чоловіка винним. Його позбавили волі на 5 років. Строк відбування вважати з 28 квітня 2017 року, тобто моменту затримання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його ще годувати треба, ЗА РАХУНОК ЛЮДЕЙ!!(( А те що зароблятиме на зоні, буде йти в державу, багигам владним!(( Отже державі вигідні бандюки, тому такі закони
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні