Якщо вуличний душ врятує хоч одне життя - його варто поставити, - луцький депутат

4
5
Якщо вуличний душ врятує хоч одне життя - його варто поставити, - луцький депутат
Депутат Луцькради Микола Яручик вважає, що поставити вуличні душі варто. Мовляв, вони навіть можуть врятувати чиєсь життя у спеку.

Про це пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Нагадаємо, Микола Яручик ще 6 жовтня 2016 року озвучив ідею встановлення стаціонарних зрошувачів - водяних завіс. Депутат запропонував підтримати даний проект в.о міському голові Ігорю Поліщуку, щоправда тоді лише у телефоній розмові.

Згодом Микола Яручик подав письмове звернення про встановлення водяних завіс. Питання мали розглядати на сесії Луцькради. Проте рішення так і не прийняли.

«Це вже якийсь сором! У Черкасах поставили, у Рівному поставили, у Києві теж, а в Луцьку досі немає. Вартість проекту мінімальна, але яка була б користь для лучан. У бюджеті міста можна було б відшукати тих 20-30 тисяч гривень», - зауважив Микола Яручик.

У Луцьку він пропонує встановити два вуличні душі – на Дружби Народів та Театральному майдані.

«На жаль, реакції – нуль. Більше того, ми створили комісію і знайшли 20 точок у місті, до яких є технічна можливість підключити ці зрошувачі. Тобто, для влади ми дали все. Навіть якщо водяна завіса в спеку врятує одне життя – її варто поставити. Ніхто ж не каже вмикати її в мороз», - наголосив депутат.

Окрім того, Микола Яручик звернувся з проханням встановити водяні завіси до заступника мера Григорія Недопада і нині чекає відповідь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суки скільки ви вже можете красти
Відповісти
готуймось до зростання тарифу на воду...
Відповісти
Фонтани в центрі міста полагодьте,едерасти
Відповісти
Нафіг він треба. Краще витратити ті кошти на щось більш корисне.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні