Українців попереджають про небезпеку в останні дні вересня: у чому причина

0
Українців попереджають про небезпеку в останні дні вересня: у чому причина
До кінця вересня в Україні буде тепла та сонячна погода. Але на півдні посилиться вітер, а на більшій частині території країни через тривалу посуху збережеться небезпека лісових пожеж.

Про це попередив синоптик Ігор Кібальчич, передає Метеопрог.

За його даними, стійке поле високого атмосферного тиску продовжить визначати погодні умови по всій Центральній та Східній Європі до кінця місяця.

«На території України збережеться тепла, суха та сонячна погода з температурним фоном на 3-6 °С вище за кліматичну норму», - прогнозує синоптик.

За його даними, у південній частині країни комфортність погоди певною мірою погіршиться внаслідок поривчастого східного вітру.

«Крім того, за рахунок тривалого періоду відсутності дощів (за винятком деяких західних областей), збережеться тенденція посилення посухи та пожежної небезпеки у лісах на більшій частині території країни», - попереджає Кібальчич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні