--> У Луцьку з'являться вуличні водяні душі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку з'являться вуличні водяні душі

9
10
У Луцьку з'являться вуличні водяні душі
У Луцьку планують встановити до 20 стаціонарних водяних зрошувачів.

Депутат Луцької міськради Микола Яручик ще 6 жовтня 2016 року озвучив ідею встановлення стаціонарних зрошувачів - водяних завіс. Ідея була підтримана більшістю депутатів міськради, і відповідь була теж позитивною, - йдеться на його сторінці у Фейсбук.

«Приємно повідомити, що на днях на чолі з начальником відділу управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрієм Кирилюком, головним спеціалістом департаменту житлового господарства Любов'ю Грабовською та моїм та представником КП "Водоканал" Юрієм Вегою була проведена виїздна комісія на якій ці фахівці відмітили можливі технічні точки встановлення водяних завіс», - пише Микола Яручик

Враховуючи невелику ціну конструкції та її коефіцієнт корисної дії, а також ефект прекрасного настрою для лучан, Яручик запропонував у телефоній розмові підтримати даний проект в.о міському голові Ігорю Поліщуку, на що отримав усну позитивну відповідь.

«Навіть якщо водяна завіса врятує у спеку життя однієї людини - це вже варте того, щоб вони мали місце в нашому Луцьку», - зазначає Микола Яручик

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідея хороша ,але не розумію нащо так багато, аж 20 штук? Поставте хоча б штук 5 для початку. І ще одне, не думаєте що особливо "культурні" жителі нашого міста їх потрощать? Або, підприємливі поліку собі на город заберуть?
Відповісти
Або бомжі і алкаші там киснуть будуть тільки якоїсь зарази нанесуть що діти можуть підхопити!
Відповісти
не тупи, бо з 20-ти більше вкрасти можна
Відповісти
Зробіть краще туалети, скоро "бидлувате" населення тільки в буде ходити під вікнами справляли природні потреби....
Відповісти
я памятаю чудову ідею зробити музичний фонтан біля театру))) Дельфінів зруйнували і що ??? схоже у нових владців закінчились теми для дерибану, тому вернулись до "води" . А без води і не туди і не сюди.
PS а що дійсно нікому в голову не прийшло відновити фонтан біля театру.
Відповісти
а хто оплатить воду? Панятно...громадяни
Відповісти
Це хороша ідея. У спеку це порятунок. Я була у Польщі і бачила та користувалась таким вулични душем. Але як завжди є багато но...... Нам виключають воду задля економії і тут же створюють пристрої де вода ллється рікою фонтани і вуличні душі...наші лучани не готові до сторення комфорту на вулицях бо ведуть себе вибачте як свині. Ні туалети ні вуличні душі не врятують місто від бруду та марнування майна. Напевно до цих нововедень місто не готове. Тому перш ніж витрачати кошти які ми бюджетники так важко заробляємо подумайте добре.
Відповісти
P.s . Допомагайте краще онкохворим діткам.
Відповісти
А мені ідея подобається...хтось зацепить тему туалетів, то добавлю, що їх би теж потрібно поставити, а то окрім цуму і там-тому не має куди сходити, коли приспічить, а особливо коли з дітьми.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні