День компанії Modern-Eхро Group: круті в роботі і в драгонботі

0
-2
День компанії Modern-Eхро Group: круті в роботі і в драгонботі
Один із найоригінальніших корпоративних заходів на честь Дня компанії Modern-Eхро – командні перегони на човнах-драконах «Драгонбот» – відбулися цими вихідними на ковельському водосховищі.

Уже вчетверте традиційно компанія виїжджає до водосховища на базі Ковельської СДЮШОР, аби позмагатись на човнах-драконах у першості команд.



2 червня 16 команд з України, Білорусі, Росії, Польщі, Франції, Німеччини, ОАЕ зібрались задля підтримки корпоративного духу та активного способу життя.


На початку святкування генеральний директор компанії Modern-Eхро Петро Пилипюк вітальним словом відкрив ІV чемпіонат з «Драгонботу».

«Наші люди справді вірять в ідею, що змінять світ на краще. Це люди, які мають неймовірні таланти, ми уміємо працювати не лише у бізнесі, а й любимо відпочивати та займатись спортом. Шість років тому ми стали головними спонсорами Федерації байдарок і каное Волині та почали підтримувати наших веслувальників. А чотири роки тому наша компанія вперше спробувала себе у драгонботі. Це гарний приклад для інших підприємств», - сказав Петро Пилипюк.



Співвласник групи компаній Modern-Eхро Богдан Лукасік зауважив, що для кожного колективу важливо відчути командний дух та підтримку своїх працівників, а змагання на човнах-драконах ідеально для цього підходять.

«Такі змагання змінюють людей та стиль життя. Працівники починають вірити у свою команду та перемогу», - резюмував Лукасік.
За традицією Петро Пилипюк, Богдан Лукасік та капітан команди-переможця минулого року Андрій Гнатюк урочисто підняли прапор України.

Найкреативнішою частиною свята стало представлення команд. Учасники дивували глядачів хореографічними номерами, театральними постановками, піснями, влаштовували справжнє шоу на байку, пригощали варениками і танцювали гопака. Креатив – у всьому: у назвах команд, у формі, у творчому змаганні на найколоритнішу презентацію, у командних гаслах.



Усі гості та учасники свята шляхом голосування обирали найкращу вболівальницьку команду, представлення якої, на їхню думку, було найкращим. Цьогоріч у частині «Представлення команд» зі своєю театралізованою постановкою перемогла команда «Вікінги». Багато загадковості, дрібка містики – і вони буквально заворожили присутніх.

Після представлення команд стартували змагання, судити які та обирати переможця довірили справжнім професіоналам:

- головному судді Андрієві Шевчуку - президенту веслування на байдарках і каное та президенту федерації веслування на човнах-драконах у Волинській області.

- головному секретареві, учаснику спортивного клубу з веслування на човнах «Дракон» «Західний вітер» Роману Кузьмичу.

Протягом трьох годин 16 команд виборювали шанс на перемогу. Гості та вболівальники пройнялися духом змагання: вигукували командні гасла, стукотіли в барабани, всіляко підтримували свою команду.

Одне слово, влаштували на березі справжнє вболівальницьке шоу. Спостерігати за тим, як стартують човни, вириваються вперед, долають середину і ось уже той, хто, здавалося, сповільнювався на старті раптом плавно й швидко виривається вперед – видовище, що провокує шалений адреналін, захват і бажання спробувати й собі!
Змагання проходили у декілька етапів, і, врешті, у фінал вийшла трійка найсильніших.

Так, третє місце посіла команда – «ZZ Top», на другій сходинці – «HudWin», а на першому місці - минулорічні переможці, команда, яка чесно виборола перемогу – «Приймаки» на чолі з капітаном Андрієм Гнатюком. Перемога далася нелегко, але стати чемпіоном на «Драгонботі» – це справді честь і визнання. «Приймаки» знову засвідчили: круті і в роботі, і в драгонботі.



Після спортивної частини усіх учасників та вболівальників частували смачним обідом, а веселий настрій підтримував професійний луцький DJ Шмель.

Довідково:

...У 2015-му Modern-Eхро Group вперше святкувала День компанії у форматі спортивних перегонів на човнах-драконах. Перші сміливці-веслувальники, які вийшли на Турію, були об’єднані в сім команд.

...У 2016 році загальна кількість працівників, які брали участь у Дні компанії, становила вже 500 чоловік, а в змаганнях взяли участь 12 команд.

...У 2017-2018 році День компанії об`єднав 800 людей і в перегонах взяли участь 16 команд.

...Взяти участь у спортивному святі наступного року уже націлились ті команди, які цьогоріч спробували свої сили лише в пробному запливі або у якості вболівальників. Кажуть, драгонбот неабияк гартує і проявляє силу волі та здатність працювати в команді. Отож, «ветерани» готуються найближчим часом відточувати майстерність на всеукраїнських змаганнях з драгонботу, а новачки починають підготовку до «Драгонботу-2019»!



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні