Modern-Eхро вчетверте проведе Драгонбот

1
-1
Modern-Eхро вчетверте проведе Драгонбот
Грандіозна спортивна подія, що відбудеться 2 червня у Ковелі біля Турії, - найголовніша частина святкування Дня компанії Modern-Eхро Group!



Міжнародний холдинг - глобальний постачальник рішень для ритейлу, лідирує на ринку Центральної та Східної Європи як виробник торгового обладнання і сьогодні постачає його у вже понад 62 країни світу. Тож команда працює не лише в центральному офісі, що в Луцьку, але й в 11 офісах та на виробничих майданчиках Європи, в ОАЕ, Білорусі тощо.

Важливо об`єднуватися не лише спільними проектами, але й відпочинком. Але при цьому через дух змагань відчути, чи можеш бути синхронним, дисциплінованим і зібраним. Вдається? Отже, і в команді виробництва та офісу ти будеш так само - на висоті!

Цього року змагатимуться за кращу підтримку своєї команди і вболівальники. Вперше у форматі спортивних перегонів на човнах-драконах святкували День компанії 2015-го року. Перші сміливці-веслувальники, які вийшли на Турію, були об’єднані в сім команд; у 2016 році загальна кількість працівників, які брали участь у Дні компанії, становила вже 500 чоловік, а в змаганнях взяли участь 12 команд. Але 2017-й рік перевершив всі очікування: День компанії об`єднав 800 людей і в ІІІ-й Спартакіаді взяли участь 16 команд.



2 червня 2018 року стартує четвертий "Драгонбот". І знову 16 команд - людей з різних країн, офісів та департаментів єдиної компанії Modern-Eхро Grouр - посилено тренуються в Луцьку на річці Стир та по інших водних плесах світу, "змагаються" поки своїми відео та фотографіями на сторінці в Facebook, закликаючи: "Беріть приклад! Більше спорту, здоров`я та щасливих людей!".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Показуха, щоб показати які "круті", а насправді пилипюк агітував голосувати за Януковича і завод в Білорусі працює на москалів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні