У Гіркій Полонці батьки організували грандіозне свято для малюків. ФОТОРЕПОРТАЖ

0
10
У Гіркій Полонці батьки організували грандіозне свято для малюків. ФОТОРЕПОРТАЖ
Уже четвертий рік поспіль мешканці Гіркої Полонки самотужки організовують свято до Дня захисту дітей.

«З кожним роком на свято сходиться все більше дітей, не тільки з нашого двору, а й з інших будинків. Цього року навіть з Луцька приїжджали. Разом зібралося більше 50 малюків», – розповідає одна з організаторок Людмила Коваль.

Уже традиційно у дворі під час свята – батути, веселі розваги з аніматорами, аква-грим.

«Особливо діти люблять готувати піцу. Ми їм даємо можливість самим підбирати начинку, потім розносимо усе це по квартирах, випікаємо. А тоді діти змагаються, чия піца смачніша», – розповідає активістка.

Організували для дітей і квест із цікавими завданнями. Наприклад, на одній зі станцій квесту малюки мали надавати першу медичну допомогу, на іншій – стрибати зі скакалкою і не зупиняючись перераховувати назви квітів.

А ще традиційно увечері батьки показують дітям виставу. Цього року написали гумористичний сценарій за мотивами казочки про Курочку Рябу.

Людмила Коваль розповідає, що у їхній команді – багато активних батьків, кожен уже має свій напрямок. Хтось прикрашає двір, інші замовляють аніматорів, ще хтось – відповідає за їжу.

«В перший рік ми залучали до підготовки дітей, просили їх вивчити віршики, якусь іншу самодіяльність. Але вони самі попросили змінити формат, і тепер усе повністю готують батьки. Дітки тільки з нетерпінням чекають», – каже жінка.

До речі, цього року батьки з іншої частини Гіркої Полонки перейняли досвід і теж провели забави для діток. Поки – не настільки масштабно, але передають велику подяку сусідам за хорошу ідею.

«Це під силу зробити кожному. Не чекати поки хтось прийде і щось організує, а зробити самим. Це зовсім нескладно, насправді не забирає багато часу, а дає малюкам неймовірну радість», – діляться батьки із Гіркої Полонки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні