Трамп придумав, як їсти бургери на дієті

1
3
Трамп придумав, як їсти бургери на дієті
Президент США Дональд Трамп вигадав, як можна обійти свою дієту та продовжити їсти улюблені бургери.

Про це повідомляє maximum.fm.

Американський президент Дональд Трамп змушений припинити їсти фастфуд та сісти на дієту, адже головний лікар у Білому домі заявив про перші прояви ожиріння лідера США. Відтак республіканець зменшив кількість шкідливих страв, а також почав займатись спортом. Але любов до бургерів змусила Трампа вигадати обхід у дієті. Тепер президент Штатів насолоджується бургерами з половиною булочки.

Креативний підхід не надто оцінили медики, а дієтолог Нікола Ладлема-Рейн пояснила, що такий вибір навряд чи можна назвати здоровим. За її словами, це намагання скоротити кількість калорій та вживання не надто корисної їжі. Але дієтолог радила б Трампу замінити улюблені бургери та сендвічі з цільнозернового хліба з куркою та зеленню.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
римські патриції давно винайшли спосіб не луснути від обжираловки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні