«Свіжі продукти з натуральної сировини» - «Козача левада» відкрила магазин власного виробництва*

2
-2
«Свіжі продукти з натуральної сировини» - «Козача левада» відкрила магазин власного виробництва*
У неділю, 20 травня, в Луцьку поряд із кафе-піцерією «Козача левада» відбулося відкриття магазину власного виробництва.



Усіх, хто завітав сюди в гості, чекав широкий асортимент найрізноманітнішої традиційної української продукції, виготовленої з натуральної сировини: м’ясні та ковбасні вироби, пельмені та вареники, тушонки зі свинини, телятини та дичини, а ще – запашний домашній хліб. Для доречної приправки страв у магазині надається широкий вибір соусів на різні смаки. Також тут можна придбати освіжаючі напої.







Троє друзів – Василь, Петро та Микола, які зайшли у магазин за покупками, говорять, що вже давно облюбували «Козачу леваду». Адже тут панує справжня українська атмосфера. Сьогодні ж вони раді відкриттю магазину та бажають його власникам, щоб справа процвітала.



Подружжя Віталія та Людмили забігли у магазин по дорозі на пік-нік. Говорять, що ввечері смажитимуть шашлик. Хочуть, щоб на столі були тільки натуральні продукти, тому й завітали у магазин власного виробництва.



Перед покупкою відвідувачі мали змогу скуштувати продукцію закладу. У магазині проводилась дегустація усіх виробів.



Співвласник торгового закладу Руслан Роговський вважає, що людина повинна добре харчуватися і займатися спортом. Сам полюбляє грати у футбол, тож навіть на відкриття магазину приїхав із тренування та навіть не встиг переодягнутися. Він говорить, що свою справу розглядає, перш за все, як можливість покращити якість української продукції, оскільки у виробництві використовується лише натуральна сировина.

«Також ми хочемо зберегти та передати нащадкам українські традиції. Щоб наші страви не загубилися серед розмаїття заморських новинок. Адже українська кухня найсмачніша та найпоживніша. Для повноти та довершеності справи ми зробили ще й такий інтер’єр, у якому старались передати атмосферу козацького побуту», - зазначає Руслан Роговський.



Усіх бажаючих ознайомитися з асортиментом магазину, а також придбати для себе свіжих та натуральних смаколиків, запрошують за адресою м. Луцьк, вул. Дубнівська 21, а.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знаємо власників! Хороші і відповідальні люди! Тому впевнені, шо магазин толковий. Скоро зайдемо)))
Відповісти
Козача левада завжди тримає марку,тому не сумніваюсь,що магазин з якісною продукцією,адже іди там неодноразово і паштет пельмені все було дуже смачне і доступне в ціні!Повага і подяка власникам!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні